1. Welcome to Jeeps.net!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Jeep discussion topics
    • Transfer over your build thread from a different forum to this one
    • Communicate privately with other Jeep owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Engine light!

Discussion in 'General Jeep Discussion' started by o4petesake, Mar 30, 2017.

  1. Mar 30, 2017 at 3:29 PM
    #1
    o4petesake

    o4petesake [OP] Member

    Joined:
    Mar 28, 2017
    Member:
    #1244
    Messages:
    12
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    Vehicle:
    Stock '10 jk unlimited
    Fat mud tires
    I bought a used jk unlimited a couple of months ago.
    While going thru my Jeep I opened the air cleaner box to replace the filter element.i didn't notice right away but I knocked the hose loose that runs to my valve cover.The hose rubbed on the fan belt and wore a spot thin,I just plugged it back in and forgot it till today.
    Well on my way home from work my engine light came on,everything looked fine so I drove up to the auto parts store to have my code read.
    Tech said it was a " evaporative system air leak" and then I remembered the time my hose rubbed the fan belt and pulled it off,wrapped some electrical tape around it,reset my code and wouldn't you know it,that's all my problem was.....
     
    chris4x4 likes this.
  2. Mar 30, 2017 at 8:27 PM
    #2
    chris4x4

    chris4x4 With sufficient thrust, pigs fly just fine Moderator

    Joined:
    Jul 19, 2016
    Member:
    #2
    Messages:
    4,042
    Gender:
    Male
    Nice! May want to consider replacing that hose soon though. Tape doesn't last long.
     
To Top